Visszatekintő

  

Visszatekintő…az elmúlt hetek történéseiből

  • Augusztus 20-án tartotta 7. találkozóját az Alfa-Omega keresztény fórum.

A fórumról néhány gondolat:

Alfa-Omega Keresztény Közösség

Kik vagyunk?

Megannyi keresztyén felekezetekből kovácsolt össze minket az Úr. Számunkra igazán fontos az egység és éppen ezért a fontos dolgokban való egyetértést tartjuk szem előtt.

Megtalálhatsz bármikor minket a Fórumon szöveg formájában, hang általi beszélgetésekben a Szerdai imaalkalmakon és a Szombati közösségi összejöveteleken. Személyesen pedig a fórumozók találkozóján! Csatlakozz Te is a családias Testvéri közösségünkhöz!

Mi a célunk?

Célunk Krisztus egyházának helyreállítása. Lerombolni a felekezetek közötti falakat, eltörölni az ellenségeskedést és helyreállítani a közös célt. Sokan többféle elhívást kaptunk erre különböző szolgálatokban.

Hogy mi a cél? A cél a valódi ellenség ellen harcolni és nem a megváltott testvéreink ellen. Ahány felekezet, annyi hitvallás. Nem az ellentétekre kell fókuszálnunk, hanem az egységekre. Különböző nézetek? Eltérő gyülekezeti szokások? És? Akkor már nem is lehet közösen építkezni? Egy az Istenünk? Kegyelemből van üdvösségünk? Jézus váltott meg minket? Ugye hogy van mire közösen építkezni?

A portál közel 1500 regisztrált felhasználóval büszkélkedne, ha ez lenne a célja. Nyílván nem minden felhasználó aktív, kb 100 olyan felhasználó van, aki napi szinten 60-70 hozzászólásban beszélget a fórumon különböző témáiban

A portál Lelkisegély lehetőséget kínál mindazoknak, akiknek erre szüksége van.

Újdonság az élőbeszédes beszélgető szoba a skype segítségével. Heti két alkalommal találkoznak az érdeklődők, ahol egyik alkalommal közösségi beszélgetésben, egy alkalommal pedig imaközösségben lehetnek együtt.

A fórumtalálkozóról készült képek, videók megtekinthetők a fórumon: 7. fórumtalálkozó

  • Augusztus 20-án a találkozó után unokáztunk. Érdekes felfedezésekre tettem szert. Lásd később.
  • Augusztus 23-án élvezve a nap nem éppen gyengélkedő sugarait kiruccantunk Balatonalmádiba, ahol talán legjobb szabadstrandolásán vehettem részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük