Egy mondatban összefoglalva, mit is takar a Life Coaching – Életvezetési tanácsadás, beszélgetés:

“SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS NEHÉZ ÉLETHELYZETBE KERÜLT EMBEREK SZÁMÁRA”

A hétköznapi életben számtalan problémát kell megoldanunk, nagyon sok elvárásnak kell megfelelnünk. Küzdünk. Azonban időnként akadnak olyan nehéz helyzetek, melyek az átlagosnál jobban megviselnek minket, több energiát igényel a kezelésük. Ilyen lehet például egy szeretett családtag halála,  vagy a munkahely elvesztése. A legtöbb ember az ilyen megpróbáltatásokat is leküzdi, azonban sok embernek ez egyedül nem sikerül. Ilyenkor a feszültség, a kilátástalanság, az üresség érzése gyakran szinte lebénít, cselekvőképtelenné tesz.

Sokszor a környezetünkben nem találunk segítséget, vagy félünk, hogy nevetségessé tesszük magunkat: nem értenek meg, esetleg kioktatnak, megvetnek azok, akik felé bizalmunk van. Pedig jó lenne valakivel megosztani, megbeszélni a nyomasztó érzéseket.

A Life Coching – Életvezetési tanácsadás, beszélgetés ilyen helyzetekben lehet a segítség egy formája.

Egy lehetőség arra, hogy a nehézségben levő megossza problémáit valakivel, egy kötetlen beszélgetés keretében, támogató légkörben.

Néhány fontos jellemző:

  • – A tanácsadás alapvetően beszélgetés, s ennek során nem kap semmiféle kezelést, terápiát. Nincs kioktatás, leszidás, megvetés, viszont lehetőség nyílik a problémát megbeszélni, körüljárni, és közösen megtalálni a megoldáshoz vezető utat.
  • – A beszélgetés tartalma szigorú titoktartás alá esik, harmadik fél számára nem adom ki.
  • – A szolgáltatás ingyenes, semmiféle térítést nem von maga után. ( És nem csak az első alkalom !)
  • – Semmiféle kötelezettséggel nem jár a jövőre nézve. Nincs kötelező megjelenés, ha úgy gondolja, hogy nem szeretne többet jönni, ezt szabadon megteheti.

Hogyan vehetek részt egy beszélgetésen?:

  1. Meglátogatja a honlapot (most éppen itt tart), elolvassa, ami itt található. (A “GY.I.K.” alatt fontos információk találhatók, érdemes elolvasni)
  2. A “Kapcsolat” menüpontban leírt lehetőségek alapján felveszi velem a kapcsolatot.
  3. Visszajelzek, időpontot egyeztetek Önnel.
  4. A megbeszélt időpontban találkozunk, oldott légkörben beszélgethetünk. Egy beszélgetés időtartama kb. 45perc.
  5. Ha tetszett, és hasznosnak tartotta, újabb időpontot is megbeszélhetünk.