Olvassuk együtt a Bibliát!

Szeretnélek meghívni egy közös kalandra! Olvassuk el a Bibliát egy év alatt! Miért jó ez nekünk? Isten szava bátorít bennünket erre. Néhány igevers ezzel kapcsolatosan:
Zsolt 1:1-2 Boldog ember az, aki … az Úr törvényében gyönyörködik, és az ő törvényéről elmélkedik éjjel-nappal.
Ez az igevers arra inspirál, hogy az Isten beszéde töltse ki az életünket, az első helyen legyen. Ugyanakkor azt is mondja, hogy abszolút pozitív érzelemmel tegyük ezt: gyönyörködjünk az Úr törvényében.
Józs 1:8 Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, hanem tanulmányozd éjjel-nappal, őrizd meg, és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz.
Kulcsszavak:
  • tedd folyamatosan,
  • tanulmányozd minden időben,
  • tartsd meg a tartalmát,
  • sikeres leszel, ha teszed, s boldogulsz.
Ennek a programnak a támogatására ajánlom azt, hogy együtt olvassuk a Bibliát, mégpedig egy bibliaolvasási program szerint. A közös bibliaolvasó program innen letölthető. Itt a blogban bizonyos időközönként meg fogom osztani a gondolataimat az olvasott részekkel kapcsolatban Facebook oldalamon itt: rendszeresen egy-egy magvas gondolatot fogok közölni veletek. Nagy örömömre szolgálna, hogy miután csatlakoztál a programhoz, s 2017. január 1-ét követően elkezded olvasni a Bibliát, adnál hírt magadról, mit végzett el benned az Isten Igéje. Küldj nekem üzenetet a honlap contact űrlapján keresztül, vagy az emaileden keresztül (email címem), vagy a facebook oldalon egy üzenet formájában. Elkezdjük közösen 2017-ben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük