Áldott új esztendőt!

Kedves Olvasóim! 2017 van! Csak ízlelgetem ezt az évszámot…Valami elmúlt, s valami elkezdődött. Ami elmúlt, azon változtatni már nem tudunk… Ami előttünk van…, nos ott van lehetőségünk. Azt olvassuk a Bibliában:
2Kor 5:17 Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre.
Van itt egy feltétel megfogalmazva, hogy mi kell ahhoz, hogy új jöjjön létre: „ha valaki Krisztusban van. Krisztus volt az, aki a Mindenható szájában Ige volt, szó, amely a semmiből valamit teremtett. Legyen világosság!s Ő bejött a világba, mint világosság:
Jn 8:12 Jézus ismét megszólalt, és ezt mondta nekik: "Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.
Arra bátorít a világ világossága, hogy ne járjunk sötétségben, Őt kövessük, s mienk lesz az élet világossága, mienk lesz az az áldás, amit régen Ábrahámban megígért nekünk a Mindenható. A Teremtő Isten elválasztotta a sötétséget a világosságtól. Arra bátorít ezzel bennünket, hogy világosságban járjunk, válasszuk le az életünket a sötétségről, a bálványimádásról, a hamis vallásosságról, Ezt mondja a világ világossága:
Jn 12:46 Én világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz énbennem, ne maradjon a sötétségben.
Krisztusban vagy? Ha igen, akkor 2017-ben az életedben valami új jön létre. Ez nem Istenen múlik, Ő elkészítette ezt a számodra. Ez rajtad múlik, hogy odaszánod-e az életedet erre. Ezzel kívánok 2017-re áldott új esztendőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük